Image Committees Over-All

We zijn er allemaal geweest die eerste dag dat je je klas moet ontmoeten. Dit is stiekem toch een beetje spannend. IERA probeert het contact onder studenten te bevorderen door een 3-daagse introductie te organiseren. Wij hebben hier een vaste structuur in zitten die naar onze mening erg goed bevalt.IERA Dag

Dinsdag staat eindelijk altijd in het teken van IERA en zijn kernwaarden. Dit zorgt er voor dat deze dag voornamelijk gaat om mensen leren kennen binnen je leerjaar en niet zo zeer in jouw klas. Fontys verandert heel snel de klassen (na 8 weken) en je voelt je beter als je dan al iets meer mensen kent. Aangezien we nog bezig zijn met de organisatie, volgen de activiteiten later nog.


Stadsdag

Op woensdag gaan we ’s middags Tilburg verkennen. We hebben een pleinfeest op het Piusplein. Hierbij gaan we feesten met de studentenverenigingen en in een ontspannen omgeving buiten school elkaar iets beter leren kennen. Rond 17.00 uur worden de BBQ’s opgezet en gaan we met de hele groep BBQ’en. Later die avond is er nog een kroegentocht geregeld door IERA.


Purple Festival

Donderdag bestaat uit een superleuk festival. We gaan met de geregelde bussen naar Eindhoven Strijp-S om hier te feesten. Purple Festival is een initiatief van Purple, zij organiseren meerdere activiteiten voor de Fontys Introductie. Echter vindt IERA niet elke activiteit leuk, vandaar dat we een selectie hebben gemaakt.


Mocht je dit nou leuk lijken, dan is het helaas op het moment nog niet mogelijk om je in te schrijven. Dit kan pas vanaf april 2019.