Image Committees Over-All
Binnen IERA hebben we verschillende actieve commissies. Dit zorgt voor diversiteit binnen de vereniging en wij hopen dat er zo voor ieder wat wils is. Als IERA willen wij ervoor zorgen dat je je studie haalt, maar dat je ook een leuke studententijd hebt. Wij hebben daarom drie categorie├źn, waaronder verschillende commissies vallen.

Studie

Wij hebben het idee dat sommige dingen duidelijker kunnen worden gemaakt door mensen van je eigen leeftijd. Zo organiseren wij niet alleen bijlessen, maar ook allerlei andere activiteiten waarvan wij denken dat ze baat hebben bij de studie.


Ontspanning

Veruit de meeste commissies van IERA zijn ontspanningscommissies. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen ontspannen en eens een beetje lol hebben. Op school zitten moeten we namelijk al vaak genoeg. Vandaar regelen wij een hele hoop activiteiten die te maken hebben met leuke dingen doen met vrienden en en nieuwe mensen leren kennen.


Teams

Het is leuk en aardig dat je je opleiding wilt halen of plezier wilt maken, maar IERA vindt het ook belangrijk om naar de toekomst te kijken. Door onze kennis binnen het vak, denken wij dat Blockchain en Arteficial Intellegence de toekomst kunnen zijn. Wij zijn van mening dat je meer kunt bereiken in die vakgebieden en willen dit dus ook stimuleren.